Prijs & voorwaarden


Prijs

MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen am: en DenkProducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. U betaalt dus € 995,- voor twee dagen!

Tijdens MBA in één dag doet u een enorme dosis kennis en inspiratie op én krijgt u een tas vol naslamateriaal mee.

U ontvangt:

  • XXL audiopakket met liefst 20 uur naslagmateriaal
  • Het boek ‘MBA in één dag’ van Ben Tiggelaar
  • Het boek 'Briljante business modellen in finance' van Jeroen Kemperman
  • Een handig follow up-programma met videofragmenten uit het seminar inclusief concrete toepassingstips

Voorwaarden

am: werkt samen met DenkProducties. Uw inschrijving voor het seminar + masterclass verloopt via hen. U ontvangt de factuur van DenkProducties en de voorwaarden van DenkProducties zijn van toepassing.

Aanmeldingsvoorwaarden
U meldt zich aan voor deze bijeenkomst door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hiervoor op de button 'inschrijven' op deze website. Door u aan te melden, gaat u akkoord met de hieronder vermelde aanmeldingsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden. Een week voor aanvang van de sessie sturen wij u een herinnering en een routebeschrijving toe.

Wat kost het?
MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen am: en Denkproducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. U betaalt dus € 995,- voor twee dagen! Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc. Op al onze seminars zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten.

Verhindering
Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per e-mail tot drie weken voor aanvang van het seminar. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per email van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 125,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Extra bestelde boekenpakketten kunnen alleen worden geretourneerd mits in ongeopende verpakking en binnen twee weken na bestelling.

Ik wil nog meer weten
Dat kan. Bel ons op (020) 303 38 20. Vraag naar Tessa den Besten. Of stuur haar een mailtje op denBesten@denkproducties.nl.

Speciale groepsarrangementen
Wilt u dit seminar bijwonen met een groep collega's of relaties? Vraag dan naar onze speciale groepsarrangementen. U profiteert dan van aangepaste tarieven en andere voordelen. Bel met Jeroen van der Woude of Marjolein de Wit op (020) 303 38 26.

Speciale actieprijs!

MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen am: en DenkProducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. Je betaalt dus € 995,- voor twee dagen!

Je ontvangt ook:

  • XXL audiopakket met liefst 20 uur naslagmateriaal
  • Het boek ‘MBA in één dag’
  • Het boek 'Briljante business modellen in finance'
  • Een handig follow up-programma met videofragmenten uit het seminar inclusief concrete toepassingstips

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.