MBA in één dag
Met extra masterclass voor verzekeringsprofessionals


am: organiseert samen met DenkProducties een uniek tweedaags evenement in Nederland. Speciaal voor verzekeringsprofessionals. De eerste dag op 23 maart in Utrecht (of 20 april in Heerenveen!) bestaat uit Ben Tiggelaars “MBA in één dag”. Op de tweede dag (6 april) volgt u een masterclass voor verzekeringsprofessionals bij Achmea onder leiding Jeroen Kemperman. Schrijf u direct in!

 

Ben Tiggelaars MBA in één dag


Ultrakort en tóch volledig!
Is het mogelijk om 8 meter managementboeken in een seminar van 8 uur te behandelen? En ook nog tijd in te ruimen voor praktische tips waar u écht iets mee kunt? Ben Tiggelaar bewijst al tien jaar dat het kan. Speciaal voor mensen die in één dag hun managementkennis willen opfrissen met inzichten die écht nuttig en relevant zijn, ontwikkelde Tiggelaar dit ultra-compacte seminar.

In 2018 verzorgt Ben slechts één uitvoering van dit seminar in Utrecht, en wel op 23 maart. Op 20 april staat hij in Thialf, Heerenveen. Schrijf nu in, dit is uw kans om uw managementkennis in sneltreinvaart bij te spijkeren. Grijp hem!

Lees meer >>

 

Masterclass met de vertaalslag naar de praktijk, speciaal voor verzekeringsprofessionals


MBA in één dag de verdieping
Jeroen Kemperman verzorgt een extra masterclass, speciaal voor verzekeringsprofessionals! In deze sessie op 6 april maakt Jeroen de vertaalslag naar de praktijk.

Inclusief het boek 'Briljante business modellen in finance' van Jeroen Kemperman.

Lees meer >>

Reacties van verzekeringsprofessionals

Het seminar 'MBA in één dag' werd al bezocht door meer dan 16.900 deelnemers

"Een must voor iedere manager"
Edwin Griesdoorn, manager, ZwitserLeven
"Geweldige energie boost!"
Dion Arends, manager verkoopsupport, Interpolis

Speciale actieprijs!

MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen am: en DenkProducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. Je betaalt dus € 995,- voor twee dagen!

Docenten

Jeroen Kemperman

Jeroen Kemperman

Jeroen Kemperman is Senior manager Strategie & Business Development Zilveren Kruis. Als auteur van drie bestsellers over briljante... Lees verder

Ken Blanchard

Ken Blanchard

Hij is één van de meest invloedrijke leiderschapsdenkers aller tijden. Ken Blanchard (76) verwierf wereldfaam met zijn bestseller... Lees verder

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering. Lees verder

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.