Docenten

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst vijf boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Zijn boek 'Dromen Durven Doen' verkocht zelfs meer dan 300.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Ook zijn columns in NRC en De Zaak worden veel gelezen en hoog gewaardeerd. Ben Tiggelaar weet waarover hij praat Voor de MBA in één dag CD's, het boek én dit seminar, las hij met zijn team duizenden pagina’s ván en óver de belangrijkste managementdenkers ooit. Ook sprak hij een groot deel van hen persoonlijk, tijdens gezamenlijke seminars en voor een 'ontmoetingenreeks' in het tijdschrift Management Team. Al deze kennis maakt Ben op een laagdrempelige manier toegankelijk. Seminar = inhoud + impact Ben baart opzien met sprankelende seminars waarin hij hij ‘inhoud’ en ‘vorm’ op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor u toch 8 uur lang op het puntje van uw stoel zit.

 
Jeroen Kemperman

Jeroen Kemperman

Jeroen Kemperman is Senior manager Strategie & Business Development Zilveren Kruis. Als auteur van drie bestsellers over briljante businessmodellen en merkrolmethoden weet Kemperman als geen ander hoe hij een inspirerend college kan verzorgen voor de verzekeringsbranche. In 2015 werd de inhoud van zijn masterclass beoordeeld met een 8,8 door verzekeringsprofessionals! Een greep uit de reacties: - Auditor van Allianz: "Inspirerende dag, waarin theorieën concreet worden gemaakt."   - Manager Operational Riskmanagement van Loyalis: "Interessant, leerzaam, goede handreikingen over klantgedrag."   - Commercieel manager bij AP support: "Inspirerend, praktijkgericht met passievolle sprekers." - e-Business Manager bij Nationale Nederlanden: "Inspiratief!" - Directeur bij financieel advieskantoor Lands Advies: "Boeiend, veel eye-openers!" - Manager Klant Contact Centrum Univé: "Inspirerende masterclass vol snelheid en afwisseling."

 
Ken Blanchard

Ken Blanchard

Hij is één van de meest invloedrijke leiderschapsdenkers aller tijden. Ken Blanchard (76) verwierf wereldfaam met zijn bestseller ‘The One Minute Manager’: 13 miljoen verkochte exemplaren in meer dan 35 talen. Hij schreef in totaal meer dan 30 boeken, waaronder megasellers als ‘Gung Ho’ en ‘Wie heeft mijn kaas gepikt’. Blanchard stond aan de wieg van één van de meest toegepaste leiderschapsconcepten van dit moment: Situationeel Leiderschap. Een zeer bruikbare methode waarin u uw leiderschapsstijl aanpast aan de mate van senioriteit van elke medewerker. Deelnemers aan 'MBA in één dag’ krijgen de unieke mogelijkheid om een livesessie* bij te wonen met Blanchard. Hij vertelt over zijn belangrijkste onderzoek en geeft antwoord op vragen van deelnemers. Dat doet hij live vanuit zijn hoofdkantoor in de VS. Dat doet hij op uiterst indrukwekkende wijze! *De exacte datum van deze livesessie wordt nader bekend gemaakt.

 

Speciale actieprijs!

MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen am: en DenkProducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. Je betaalt dus € 995,- voor twee dagen!

Je ontvangt ook:

  • XXL audiopakket met liefst 20 uur naslagmateriaal
  • Het boek ‘MBA in één dag’
  • Het boek 'Briljante business modellen in finance'
  • Een handig follow up-programma met videofragmenten uit het seminar inclusief concrete toepassingstips

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.