VERANDERENDE ORGANISATIES EN DE ROL VAN DE OR

Medezeggenschap op koers

Met de economie gaat het de goede kant op, organisaties staan er beter voor. Uitdagingen blijven er echter volop. Maatschappelijke trends als digitalisering, robotisering en flexibilisering hebben grote impact op organisaties, businessmodellen en de organisatie-inrichting. In steeds meer organisaties maakt de hiërarchie plaats voor zelforganisatie, zelfsturing en netwerkverbanden.

Op koers?
Hoe gaat de medezeggenschap hiermee om? Hoe blijft de medezeggenschap op koers om een relevante bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie? Welke competenties zijn nodig om als medezeggenschapper met deze uitdagingen om te gaan?

Wat levert dit congres jou op?
Tijdens dit congres gaan we met deze onderwerpen aan de slag. Met inspirerende plenaire verhalen en praktijkgerichte workshopsessies waarin je je kennis en vaardigheden verder kunt aanscherpen. Tijdens het medezeggenschapscafé ga je in gesprek met elkaar en met de aanwezige adviseurs om je ideeën te toetsen en met veel nieuwe inzichten naar huis te gaan.

BEKIJK HET COMPLETE PROGRAMMA>>

Met topsprekers

Johan Berends

Johan Berends

Johan is een zeer ervaren or-coach. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond en tal van jaren ervaring met complexe veranderingen in tal van... Lees verder

Bas Frederiks

Bas Frederiks

Bas Frederiks is voorzitter van de ondernemingsraad van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Marga Schaap

Marga Schaap

Marga is per 1 juli 2016 benoemd als bestuurslid Stap Algemeen Pensioenfonds. Zij is voorzitter van de Pensioen en Communicatieadviescommissie van... Lees verder

Presentaties downloaden

Download hier de presentaties!

Na deze dag weet je:

  • Hoe je als or omgaat met zelfsturing
  • Welke veranderingen zich nu en in de toekomst voordoen
  • Hoe je als or relevant blijft voor de organisatie
  • en welke competenties daarvoor nodg zijn

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.