Sprekers


Henny van Egmond

Henny van Egmond

Henny van Egmond is partner bij Yolk, auteur van de boeken ‘Het Nieuwe Werken, van visie naar praktijk’ en ‘Het Nieuwe Werken voorbij’ en sinds 2005 actief op het gebied van HNW.

 
Arnold Bakker

Arnold Bakker

Prof. Dr. Arnold Bakker is Hoogleraar arbeids- en organisatiepsychologie, Erasmus Universiteit Rotterdam

 
Kim Spinder

Kim Spinder

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen. Kim helpt organisaties innoveren met nieuwe skills, tools en vooral een nieuwe mindset! Ze gelooft in nieuwe manieren van (samen)werken. Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en past bij de organisatie en haar medewerkers. Daarbij hoort ook een nieuwe manier van samenwerken. Kim is een veelgevraagd spreker binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven. Ze sprak ze op TEDx, MixMashup in San Francisco en stond ze in Koninklijk Theater Carré.

 
Pieter Ketting

Pieter Ketting

Pieter Ketting is al meer dan tien jaar verantwoordelijk in verschillende rollen voor de huisvesting van Rabobank Nederland. Hij realiseerde Rabo Unplugged, een werkstijl die Rabobank jarenlang tot beste werkgever maakte.

 
Bas Krikke

Bas Krikke

Iedere verandering start met een goed beeld van je visie op werk. Bas helpt zijn klanten om deze visie te formuleren en te visualiseren. Op deze manier kan de visie ook worden overgedragen naar alle medewerkers. Hij vertaalt vervolgens de nieuwe richting in effectieve en hanteerbare projecten met een duurzaam resultaat. Hij legt de nadruk op het sturen op intrinsieke motivatie. Een praktische aanpak met scenario's en een gezonde dosis enthousiasme en overtuigingskracht zijn essentieel zijn mijn samenwerking met klanten. Zijn passie ligt in het vertellen over werken in de 21e eeuw: work21. Hij weet wat er voor nodig is om mensen in organisaties met technologie en huisvesting te verbinden.

 
Hans van der Meer

Hans van der Meer

Hans van der Meer is sinds 1991 in dienst bij Microsoft en via verschillende functies nu verantwoordelijk voor Enterprise Social, Compliance, Security, Data loss protection en productivity gebaseerd op Office 365. Het leggen van de verbinding tussen de technologie en mensen maakt ook integraal onderdeel uit van de werkzaamheden om zo klanten te helpen met het succesvol adopteren van de nieuwe mogelijkheden van Office 365.

 
Bas van den Akker

Bas van den Akker

Bas van den Akker had een loopbaan in de publieke organisatie in functies als P&O adviseur, afdelingshoofd P&O , business controller en strategisch adviseur. Gecombineerd met start ups in bedrijfsleven zoals een uitzendbureau voor gepensioneerde medewerkers en een onderzoekadviesbureau. Ruime adviesprakrijk als consultant voor gemeenten, provincies, corporaties en samenwerkingsverbanden. Tevens verbonden aan een organisatieadviesbureau ten behoeve van het product innovatie op de werkvelden van Personeel en Organisatie.

 
Jan Krans

Jan Krans

Jan Krans | #NewWaysOfWorking | #EnterpriseCollaboration | #SocialBusiness | #DigitalTransformation | #ChangeManagement | #AtosScientificCommunity | #Journey2020 | #Surfer | #FreeSpirit |

 
Rosalie Heijna

Rosalie Heijna

Rosalie Heijna is advocaat bij Kennedy Van der Laan. Hier versterkt zij sinds november 2016 het Privacy team. Na een jaar in Brazilië te hebben gewoond heeft Rosalie rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier specialiseerde zij in de richting Recht & ICT en studeerde af in Informaticarecht. Voor haar overstap naar Kennedy Van der Laan werkte Rosalie vier jaar bij een ander advocatenkantoor in Amsterdam, waar zij zich ook bezighield met privacy.

 
Gideon van der Burg

Gideon van der Burg

Gideon van der Burg studeerde financiële economie en heeft een achtergrond in de projectinrichting bij Koninklijke Ahrend. Met een passie voor data en werkomgevingen is hij in 2015 gestart met de introductie van de Leesman Index in de Benelux. De Leesman Index meet hoe goed de werkomgeving de gebruiker ervan ondersteunt. Inmiddels heeft Leesman wereldwijd een database met meer dan 300.000 respondenten.

 

Neem uw collega's mee!

De deelname prijs bedraagt € 449,- per persoon.

Komt u met meerdere deelnemers van dezelfde organisatie? Dan geldt er een aanzienlijke collega-korting!

Kijk op de Informatie-pagina voor meer informatie over de deelnameprijzen >>

Interessant voor:

  • Algemeen Management
  • Management Ondersteuning
  • Inkopers
  • Facility Management
  • Arbo & Veiligheid
  • Ondernemingsraden
  • Personeel & Organisatie
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.