Kantoor in beweging

Kantoor in Beweging is dé specialist op het gebied van dynamisch werken. De missie is het creëren van een gezonde(re) werkomgeving, waarin het langdurig zitten sterk wordt verminderd en iedereen optimaal kan functioneren. Door middel van het gebruik van onder andere zit-sta bureaus, bureaufietsen en ander actief zitmeubilair heeft Kantoor in Beweging al vele kleine maar ook grote organisaties letterlijk in beweging gebracht. Door middel van proefplaatsingen is het mogelijk om kennis te maken met dynamisch meubilair en te bezien wat het beste past bij de betreffende organisatie, met het nodige advies en begeleiding. Deze oriëntatie is tevens mogelijk in het vitaliteitscentrum in Den Bosch, ook voor totaaloplossingen.

http://kantoorinbeweging.com/


Work21

Werken in de 21e eeuw, daar staat work21 voor. Dit vraagt om een flexibele werkhouding van medewerkers én leidinggevenden. Het wordt steeds belangrijker te kunnen inspelen op vragen in omgeving die (technologisch) steeds complexer wordt. Bij work21 staat de kracht van mensen centraal. Wat wij adviseren, passen wij intern ook toe.

http://work21.nl/


FlexWhere

FlexWhere is een handig systeem voor organisaties die flexibel werken. In één oogopslag zie je waar een vrije werkplek te vinden is, waar die ene collega zich bevindt of waar een beschikbare vergaderruimte is. Het systeem is te raadplegen op een touchscreen desktop, laptop of via de app op een tablet en smartphone.

http://www.flexwhere.nl/

Ook partner worden?

  • De meest effectieve manier om leads te genereren
  • Ontmoet (nieuwe) klanten face-to-face en ontdek waar hun behoeften liggen
  • Positioneer jouw organisatie en medewerkers als expert in jouw vakgebied
  • Het begin van een succesvolle samenwerking met de deelnemende bedrijven


Karin Ernsting | Sales Manager Events | 06-29304914 | karinernsting@​vakmedianet.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.