Geheel vernieuwd programma!

Het Nieuwe Werken biedt nog steeds volop kansen aan organisaties om werk anders en efficiënter te organiseren. Sterker nog, we staan pas aan het begin van écht nieuw werken. Technologie biedt nieuwe mogelijkheden. Maar hoe zetten we die technologie zodanig in dat het faciliteert en niet allerlei ongewenste neveneffecten heeft?

HNW goeroe Henny van Egmond
Tijdens dit congres vindt u het antwoord op deze en al uw andere vragen voor het succesvol implementeren en toepassen van Het Nieuwe Werken. Onder leiding van HNW goeroe Henny van Egmond laten we u - in een compleet vernieuwd programma - zien hoe u de nadelen ondervangt en voordelen optimaal benut. Met topexperts zoals Prof. dr. Arnold Bakker, Kim Spinder en Pieter Ketting.

Rabobank, Microsoft, Gemeente Venlo, Atos Origin...
In de praktijksessies laten vooraanstaande organisaties op het gebied van HNW (o.a. Rabobank, Microsoft, Gemeente Venlo, Atos Origin) zien hoe zij het concept in hun organisatie hebben ingebed en hoe HNW ook weer tot nieuwe -niet eerder ontdekte- mogelijkheden leidt. Bij het programma vindt u meer informatie over de verschillende praktijksessies.

Wat u meeneemt van het congres?

 • U bent op de hoogte van de laatste stand van zaken van nieuwe manieren van werken en organiseren.
 • Niet alleen theoretische verhalen, maar juist leren van aansprekende praktijkcases.
 • Handvatten hoe om te gaan met de impact van technologie, zowel als mens als organisatie.
 • Tips en trucs voor slimmer (samen)werken.

Bekijk het volledige programma

Met onder andere:


HNW goeroe en dagvoorzitter Henny van Egmond
Henny leidt u door de dag. Henny is partner bij Yolk, auteur van de boeken ‘Het Nieuwe Werken, van visie naar praktijk’ en ‘Het Nieuwe Werken voorbij’ en sinds 2005 actief op het gebied van HNW.

 

 


Innovator, piraat en veelgevraagd spreker Kim Spinder
Kim spreekt over haar innovatielessen uit de praktijk, lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van (samen)werken, zoals e-mailloze organisaties.

 

 


Pieter Ketting, programmadirecteur huisvesting Rabobank
Pieter is al meer dan tien jaar verantwoordelijk in verschillende rollen voor de huisvesting van Rabobank Nederland. Hij realiseerde Rabo Unplugged, een werkstijl die Rabobank jarenlang tot beste werkgever maakte.

Neem uw collega's mee!

De deelname prijs bedraagt € 449,- per persoon.

Komt u met meerdere deelnemers van dezelfde organisatie? Dan geldt er een aanzienlijke collega-korting!

Kijk op de Informatie-pagina voor meer informatie over de deelnameprijzen >>

Interessant voor:

 • Algemeen Management
 • Management Ondersteuning
 • Inkopers
 • Facility Management
 • Arbo & Veiligheid
 • Ondernemingsraden
 • Personeel & Organisatie
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.