Docenten

Bob de Wit

Bob de Wit

Prof. Dr. Bob de Wit is verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit als Professor of Strategic Leadership, en is directeur van strategy consulting bedrijf Strategy Works te Rotterdam. Bob is een veel geciteerd spreker en schrijver over digitale transformatie en de gevolgen ervan voor organisaties, bedrijfstakken en landen. Voorheen heeft hij twaalf jaar strategisch management gedoceerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij ook is gepromoveerd, en ook twaalf jaar in Maastricht. Hij heeft talloze internationaal bekende publicaties op zijn naam staan.

 
Wim de Ridder

Wim de Ridder

Prof. Dr. Wim de Ridder is futuroloog en directeur van Futures Studies & Managementconsultancy, een onderneming die zich richt op langetermijnverkenning en strategische advisering. Van 2002 tot 2015 was hij hoogleraar Toekomstonderzoek aan de Universiteit Twente. Wim heeft een groot aantal publicaties op zijn naam staan. In 2010 verscheen ‘De wereld breekt open. Strategisch inspelen op de nieuwe tijd’. In 2012 publiceerde hij ‘De strategische revolutie’. Nieuwe leiders nemen het stuur over. Zijn uit 2014 daterende boek ‘De ontdekking van de toekomst. Wat we al weten is niet te geloven’ werd gekozen als één van de vijf beste managementboeken van dat jaar. Zijn laatste boek: ‘Metamorfose, de Nieuwe Welvaart’, verscheen in maart 2016.

 
Gerard Evers

Gerard Evers

Dr. Gerard Evers studeerde algemene econometrie (cum laude) aan de Universiteit van Tilburg. Aansluitend werkte hij circa 10 jaar aan de Rijksuniversiteit Groningen en bijna 20 jaar als hoofddocent en buitengewoon hoogleraar aan de academische opleiding Personeelwetenschappen en twee para-universitaire onderzoeksinstellingen van de Universiteit van Tilburg. Tegenwoordig is hij directeur van Euro-HRM, een adviesbureau voor economisch personeelsmanagement, en docent bij diverse postacademische opleidingen.

 
Bas van Batenburg

Bas van Batenburg

mr. F.B. (Bas) van Batenburg is sinds 1999 advocaat. In 2002 is hij zijn eigen kantoor gestart, dat sinds 2016 verder is gegaan onder de naam VAN BATENBURG & PRACHT ADVOCATEN. Bas van Batenburg is gespecialiseerd in Arbeidsrecht en Letselschaderecht. Hij treedt op voor werkgevers maar ook voor werknemers en slachtoffers van ongevallen. Doordat hij voor beide kanten optreedt kan hij meerdere kanten van de zaak beoordelen en daarover adviseren. Bas van Batenburg is onder andere als docent en auteur verbonden aan Vakmedianet en is sinds 2001 een veel gezien gezicht bij BNN/VARA consumentenprogramma KASSA! waar hij en zijn kantoorgenoot ook de redactie adviseert.

 
Willem van Rhenen

Willem van Rhenen

Prof. Dr. Willem van Rhenen is hoogleraar Engagement & Productivity aan Nyenrode Business Universiteit. Tevens is hij Executive Consultant en bedrijfsarts. Willem zijn werkzame leven begonnen als arts. Vanuit die functie heeft hij veel mensen met stress gerelateerde klachten behandeld. Sinds 2009 is hij ook lid van de Nederlandse Kamer van Sociale Geneeskunde en lid van meerdere taakgroepen op het gebied van werk en gezondheid.

 
Jeff Gaspersz

Jeff Gaspersz

Prof. Dr. Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker, adviseur en coach op het gebied van innovatiemanagement. Hij ondersteunt ondernemingen, teams en managers bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën. Voordat hij zich verbond aan Nyenrode was hij onder meer verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan KPMG. Eerst als manager van het KPMG Trendwatch Institute, daarna als director van het KPMG Center for Innovation.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.