Projectbezoeken de Architect

De Architect organiseert meerdere keren per jaar projectbezoeken.Tijdens de projectbezoeken worden inspirerende locaties uitgelicht, zorgvuldig geselecteerd door de redactie van de Architect. Het programma bevat presentaties over de bijzondere locatie, een rondleiding en een borrel om met de bezoekers, ontwerpers, architecten en opdrachtgevers kennis te kunnen maken. Deelname is gratis.

Het volledig programma van een projectbezoek duurt ongeveer 4 uur, elke keer tussen circa 14.00 - 18.00. Wij verzorgen in een compact programma presentaties door experts, een speciale rondleiding en een afsluitende borrel.
‚Äč
Let op!

Een projectbezoek is bedoeld voor architecten, projectontwikkelaars en aannemers.
Behoort u niet tot deze groepen? Aanmelding is dan mogelijk, maar uw deelname is pas definitief nadat u een akkoord ontvangen heeft.

‘vol is vol’

Het aantal plaatsen is beperkt en de organisatoren behouden zich het recht voor uw aanmelding niet te honoreren want het aantal aanmeldingen voor een projectbezoek is altijd hoog. Het kan dus zijn dat wij u moeten teleurstellen. Abonnees van de Architect hebben voorrang, maar het geeft geen garantie tot deelname.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.