Jeroen Busscher

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher geldt als een van de meest inspirerende en vernieuwende managementdenkers van ons land. Hij schreef acht boeken waaronder de bestsellers Pimp je afdeling, Turbomanagement en de HR-klassieker Onbeperkt Houdbaar over duurzame inzetbaarheid. Zijn nieuwe boek de Leer(r)evolutie verschijnt voorjaar 2018. Jeroen Busscher is strateeg op het gebied van gedragsverandering binnen organisaties. Daarnaast is hij veelgevraagd spreker, docent, columnist en dagvoorzitter. www.jeroenbusscher.nl

 
Prof. dr. Nick van Dam

Prof. dr. Nick van Dam

Nick wordt gedreven door één passie: het ontwikkelen van mensen. Hij is adviseur, docent, auteur, en onderzoeker op het gebied van (corporate) leren en leiderschapsontwikkeling. Hij is partner, Chief Learning Officer en adviseur bij McKinsey & Company. Daarnaast is hij als hoogleraar verbonden aan zowel Nyenrode als The University of Pennsylvania. Hij heeft veel artikelen en columns geschreven en is aangehaald door onder meer The Financial Times, The Wall Street Journal, Fortune magazine, Business Week, Information Week, Indian Times, TD Magazine en CLO Magazine. Nick is (co)auteur van meer dan twinig boeken. Hij is oprichter van de Stichting e-Learning for Kids. Deze organisatie ontwikkelt digitaal onderwijs voor kansarme kinderen van 5 tot 12 jaar en maakt dit gratis beschikbaar op internet. Ruim 20 miljoen kinderen in 190 landen hebben sinds 2005 e-lessen gevolgd. Hij studeerde economische wetenschappen, organisatiesociologie, en promoveerde op human capital development aan Nyenrode.

 
Helma van den Berg

Helma van den Berg

Helma van den Berg is microlearning expert en verzorgt Masterclasses bij bedrijven die willen starten met het maken van microlearnings. Daarnaast neemt ze met haar bedrijf Let’s Learn! microlearning solutions maakprocessen over en adviseert ze hoe microlearning te implementeren. Van den Berg is al ruim acht jaar actief in de online leren wereld. Ze was één van de drijvende krachten achter het succes van HEMA academie en zet haar opgedane ervaring in voor het verkondigen van de microlearning boodschap. Haar doel is om iedere medewerker per dag 3 minuten aan het leren te krijgen.

 
Hans Schuurmans

Hans Schuurmans

Als rasechte ondernemer ging Hans Schuurmans in 2008 de uitdaging aan om online leren op een andere manier aan te bieden in de markt en dat lukte. In korte tijd is SkillsTown uitgegroeid tot de grootste online opleider van Nederland. De visie van Hans is inspirerend en vernieuwend. Hij is gefascineerd door de vele veranderingen om hem heen en weet als de beste welke impact deze veranderingen hebben op de wereld. Of het nu gaat om 3d printing, smartglasses of leren via virtual reality, Hans kan de ontwikkelingen duiden en plaatsen in het heden. En als (mede-) auteur van boeken over leren en ontwikkelen is hij niet voor niets een veelgevraagd spreker.

 
Theo Visser

Theo Visser

Theo heeft 25 jaar ervaring met het versterken van individuen en teams; medewerkers en leidinggevenden. Zijn drijfveer is mensen uit te dagen tot leren en vanuit hun kracht in beweging te komen. Hierbij gaat hij het liefst actief met mensen aan de slag. Zijn aanpak is praktisch, innovatief, enthousiasmerend en resultaatgericht. Naast zijn ervaring als trainer heeft hij ook zelf leiding gegeven. Voor hem gaan resultaten behalen en werken vanuit je talent hand in hand: “Mensen excelleren pas als ze de dingen doen waar ze goed in zijn en plezier in hebben. Dit zorgt voor uitmuntende prestaties”. Daarnaast is hij al meer dan vijftien jaar redacteur van het vakblad Opleiding & Ontwikkeling en heeft hij zijn eigen vaste column over ontwikkelingen binnen het vakgebied van HRD.

 
Jeffrey Meijer & Justin van Vliet

Jeffrey Meijer & Justin van Vliet

Jeffrey Meijer en Justin van Vliet zijn oprichters en eigenaren van Friesland Boeit. Friesland Boeit is expert in het bereiken van bedrijfsresultaat door middel van de escaperoom. Door trainers, videoanalisten en gedragswetenschappers uitermate geschikt voor teambuilding, training, reflectie en rapportages. In co-creatie met onderzoekers van de NHL Stenden hogeschool werd een theoretisch analysemodel ontwikkeld om vaardigheden zoals samenwerken, communicatie en leiderschap te meten. In opdracht van overheden, zakelijke dienstverleners en zorginstellingen maakte Friesland Boeit de afgelopen twee jaar verschillende serious games op maat. In 2017 zijn Jeffrey en Justin uitgeroepen tot meest innovatieve ondernemers van Noord-Nederland.

 
Erwin Klappe

Erwin Klappe

Erwin Klappe is oprichter en eigenaar van Klappe Training. Hij heeft een achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog. Klappe bevindt zich in de voorhoede van werkgelukdeskundigen in Nederland. Zo is hij initiatiefnemer van het grootste en langstlopende werkgeluk trainingsprogramma: Amphia Floreert. Samen met Onno Hamburger – grondlegger van deze aanpak – trainde hij meer dan 600 verpleegkundigen en leidinggevenden. In 2014 werd dit trainingsprogramma door het ministerie van SZW uitgeroepen tot best practice tegen werkstress en ter bevordering van duurzame inzetbaarheid. Hij publiceerde hierover in diverse vakbladen (TvOO, M&O, TvC) en verscheen in de landelijke media (Metro, RTL). Klappe Training geeft interactieve lezingen, workshops en (online) trainingen over gelukkig werken, gelukkig leidinggeven en gelukkig organiseren.

 
Gerda Bos

Gerda Bos

Ik ben Gerda Bos, coach, psycholoog, spreker en trainer. Én ervaringsdeskundige als het gaat om enthousiasme en geneigd zijn tegen veel leuke dingen ‘ja’ te zeggen. Als je bij mij een workshop volgt is je kennis toegenomen hoe het brein werkt en kun je beter glimlachen om je menselijke gedrag. Ook voel je waarschijnlijk meer compassie voor de mensen in je buurt, die worstelen met hún menselijkheid in de drukte van onze samenleving en werkomgeving. Meer nog: als je herkent wat er met je gebeurt, krijg je meer regie op je keuzes en kun je een omgeving creëren die past bij de mens en medewerker die je wilt zijn! Daar geef ik je graag tips voor. Verder geef ik trainingen en coaching over leiderschap, verandermanagement, persoonlijke effectiviteit, stressmanagement, samenwerken en persoonlijkheidsverschillen. Hier schrijf ik regelmatig artikelen over die je terugvindt op https://coachzoetermeer.nl/publicaties.html. Ik werk samen met opdrachtgevers uit allerlei branches en sectoren.

 

Neem jouw collega mee: meer korting én kennis

Neem uw collega's mee en profiteer van de groepskorting!

€449 p.p. vanaf 3 personen van één organisatie
€499 p.p. van 2 personen van één organisatie

Mis het niet!

  • Leer alles over de nieuwe thema's zoals; microlearning, gamification en de technische revolutie in de Masterclasses.
  • Vol interactie en zelf aan de slag met uw persoonlijke vraagstukken tijdens de diverse masterclasses.
  • Direct alle nieuwe technologische ontwikkelingen implementeren binnen uw organisatie.
  • 12e editie, wegens succes herhaald! Enigste congres over O&O voor HR(D)-professionals in Nederland.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.