Jury Oeuvre Award
Een initiatief van de ArchitectJarrik Ouborg
Partner
HOH Architecten

 

Jarrik Ouburg (1975) werkt als architect en stedenbouwkundige in binnen- en buitenland. Hij studeerde architectuur aan de TU Delft en ETH Zürich en werkte voor gerenommeerde internationale bureaus alvorens hij in 2008 zijn eigen bureau Office Jarrik Ouburg oprichtte. Sinds 2017 is hij partner bij HOH Architecten.


Van 2012 tot en met 2016 was hij hoofd van de masteropleiding Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam, waar hij sinds 2016 als research fellow verbonden is aan het lectoraat ‘Tabula Scripta’. Zijn werk en onderzoek richt zich op de verbinding tussen geschiedenis en innovatie, kunst en architectuur, de bebouwde en de onbebouwde wereld.


 

Bianca Seekles
Directievoorzitter

ERA Contour


Bianca Seekles (1974) is directievoorzitter van ERA Contour BV, gericht op buurtontwikkeling en transformatie in bestaand stedelijk gebied, met een jaarlijkse omzet van € 210 miljoen. Le Medi in Rotterdam rekent Bianca tot een van haar mooiste projecten.

Eerder werkte ze achtereenvolgens bij Marketing & Nieuwe Projecten, Initiatief & Concept en Identiteit & Vernieuwing van ERA Contour. Bianca studeerde Bouwkunde & Architectuur aan de Hogeschool Rotterdam (1993- 1997).Harm Tilman (secretaris)
Hoofdredacteur
de Architect


Harm Tilman (1954) is sinds 2002 hoofdredacteur van de Architect, een onafhankelijk en opiniërend
vakblad en platform op het gebied van architectuur, stedenbouw, techniek en interieur waarin het ontwerp centraal staat. Daarvoor was hij coördinator aan de Academie van Bouwkunst Rotterdam.

Tilman studeerde in 1984 af aan de TU Delft, was na zijn studie werkzaam als stedenbouwkundig
ontwerper en onderzoeker, gaf lezingen en begeleidde projecten op uiteenlopende onderwijsinstellingen in binnen en buitenland. Tevens is hij auteur van tal van publicaties op het gebied van moderne architectuur en ruimtelijke ordening.Robert Winkel (voorzitter)
Architect
Mei architects and planners


Robert Winkel (1963) richtte in 2003 Mei architects and planners op en is de energieke voorman van het bureau. Hij is initiatiefrijk en ondernemend, zowel binnen het bureau als daarbuiten.

Naast architect en inspirator van Mei is Robert Winkel een veelgevraagd spreker en heeft hij regelmatig zitting in commissies, jury’s en besturen. Sinds 2017 is hij voorzitter van de Amsterdamse Commissie voor Welstand Subcie III. Mei architects and planners is een toonaangevend internationaal opererend architectenbureau met veel expertise op het gebied van transformatie en grootschalige binnenstedelijke gebiedsontwikkeling.

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.