Jury Meubel Award


                            

 


Een initiatief van ROHDE & GRAHL, Oniro en de Architect
Jasper Blum
Interior Designer
Colliers


beeld Katja Mali

Na het afronden van zijn opleiding werkte Jasper Blüm vier jaar bij als consultant bij C Concept Design. Naast het realiseren en visualiseren van concepten in ontwerpen en het opstellen van brochures en presentaties was Jasper tevens verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten, after sales en projectbegeleiding voor diverse grote klanten in binnen- en buitenland.

In 2009 kwam Jasper in dienst bij AOS. Hier was hij verantwoordelijk voor concept-ontwikkeling en het ontwerpen van innovatieve werk- en kantooromgevingen, waaronder ‘specials’ zoals een stamtafel voor de Raad van Bestuur van Ahold. Daarnaast was Jasper mede-ontwikkelaar van het Colliers (voorheen AOS) werkplekspel ‘Show me the workplace - The Game’ en ontwikkelde hij de websites colliers-ontwerp.nl (voorheen AOS) en hetnieuwewerkenmonitor.nl.

In oktober 2014 fuseerde Colliers International met AOS Group. Jasper werd Workplace Design Consultant bij de nieuwe vennootschap Colliers International Occupier Services. Op 1 juli 2018 startte Colliers de nieuwe afdeling Design & Development. Jasper is Interior Designer bij deze nieuwe afdeling, waar kennis over herontwikkeling, renovatie en inrichting wordt gebundeld.Marieke Giele (secretaris)
Vakredacteur
de Architect


Marieke Giele (1993) werkt als vakredacteur bij de Architect en studeerde Architectuur aan de TU Delft. Een deel van haar studie volgde ze aan de TU Graz in Oostenrijk. Daarnaast liep zij stage op de redactie van de Architect en bij KCAP Architects&Planners. 
Richard Hutten (voorzitter)
Designer and Art Director
Richard Hutten Studio

beeld Vincent Mentzel

Richard Hutten (1967) is een van de meest invloedrijke en succesvolle Nederlandse ontwerpers. Hij staat bekend om zijn conceptuele en speelse ontwerpen. Hij is een echte innovator en heeft zich als een van de toonaangevende internationale figuren in zijn vakgebied gevestigd, waarbij hij continu de grenzen van design verlegt. Hutten studeerde in 1991 af aan de Design Academy in Eindhoven, hetzelfde jaar startte hij zijn eigen ontwerpstudio. Met een team van experts werkt hij aan meubel- en interieurontwerpen. Veel van zijn producten zijn succesvolle ontwerppictogrammen geworden en zijn vertegenwoordigd in gerenommeerde musea over de hele wereld.

Speelsheid is een belangrijk aspect van het werk van Richard Hutten. Verwijzend naar 'Homo Ludens of' Playing Man' door de Nederlandse historicus en cultuurtheoreticus prof.dr. Johan Huizinga, willen de ontwerpen van Richard Hutten bijdragen aan het belang van spelen als cultuur. Daarom zijn de ontwerpen niet alleen mooi, maar ook optimistisch en leuk. Hutten is een belangrijke exponent van "Droog Design" waar hij sinds de start in 1993 bij betrokken is. Daarmee is hij een van de belangrijkste oprichters van de beroemde Dutch Design-beweging. Sinds 2008 is Richard Hutten de art director van Gispen.Tamara van der Valk
Interieurarchitect
cepezed


beeld Leon van Woerkom

Tamara van der Valk (1983, Poeldijk) volgde de opleiding projectinrichting aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam en vervolgde haar scholing aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag. In 2007 studeerde ze daar af als interieurarchitect en vervulde ze er tevens een half jaar docentschap voor jong talent.

Tussen 2007 en 2011 werkte ze als interieurarchitect-projectleider bij het Haagse bureau Atelier Pro, waar ze eerder al bijna een jaar stage had gelopen. In de periode 2011-2015 vervulde ze dezelfde functie bij het eveneens Haagse Graziosi Progetti. Sinds 2015 zet ze haar werk voort bij cepezedinterieur. Van der Valk heeft ervaring met een breed spectrum aan opgaven in de utiliteitsbouw, van gemeentehuis tot bibliotheek en van kantoorontwikkeling tot onderwijs. Concept, sfeer, functionaliteit en uitwerking laat ze steeds naadloos aansluiten op de identiteit van de gebruiker.

 

PROJECT INZENDEN >

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.