JURY            

Een initiatief van SV en de ArchitectMichiel Hofman
(voorzitter)
Architect Partner
Hofman Dujardin


Michiel Hofman heeft samen met zijn partner Barbara Dujardin in 1999 het architectenbureau HofmanDujardin opgericht.Michiel heeft gestudeerd aan de de Technische Universiteit Delft en de Politecnico in Milaan.

HofmanDujardin werkt met een team van circa 20 architecten aan diverse architectuur en interieur projecten. De filosofie van het bureau is ShapingIntuition®. De intuïtieve waarden van de mens worden op een vanzelfsprekende wijze verwerkt in ieder gebouw en interieur. De natuurlijke balans van de mens staat centraal. Zowel de ontwerpen als de ontwerp processen kenmerken zich door de persoonlijke benadering, de verbluffende eenvoud, de ingetogen kwaliteit en de energieke inspiratie.

Enkele prominente projecten zijn het nieuwe ING Hoofdkantoor, het Booking.com hoofdkantoor, het Eneco hoofdkantoor, het Ministerie van VWS en SZW, Villa Geldrop, Villa Amsterdam en het recent gelanceerde Bloomframe® window. Samen met zijn vrouw Barbara woont en werkt hij in Amsterdam.Jaspar Jansen
Eigenaar
i29Jaspar Jansen (Amsterdam, 1970) founded i29 together with Jeroen Dellensen in 2003, in close collaboration they head the work of the office.

Since the founding the office produced a wide variety of award winning projects. Ranging from residential, commercial, education, culture, retail and exhibition.

Many of these projects are (inter) nationally published and respected for its clarity and originality.Chris Laarman
Managing Partner
CONCERN.AMSTERDAMChris Laarman (1966) was ooit oprichter van een succesvol bureau in marketingcommunicatie, en werkte een periode in de financiële sector op hoge posities. De laatste jaren adviseerde hij grote bedrijven op het gebied van commerciële versnelling.

Bij Concern kan hij zijn beide passies kwijt; zijn affiniteit met architectuur en design en zijn zakelijke hart. Hij ziet voor zichzelf graag de rol weggelegd van ‘business architect’, de vormgever van de zakelijke kant van de opdrachten.

Zo introduceert hij de fixed fee: goed afstemmen aan de start voorkomt venijn in de staart, wel zo duidelijk voor iedereen. ‘Net zo helder is het werken met vastgelegde doelstellingen, gevat in meetbare doelen. Die checken we samen in een business case. Concern vertaalt de ‘Key Performance Indicators’ (kpi’s) daarbij graag als Kept Promiss Indeed.’Marnix van der Meer
Algemeen directeur
Zecc Architecten BVMarnix van der Meer (1972), studeerde Bouwkunde aan de Hogeschool van Utrecht en studeerde
in 2002 af aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam.

Tussen 1996 en 2002 werkte hij bij Meyer en Van Schooten Architecten. In 2003 richtte hij samen
met Rolf Bruggink Zecc Architecten op. Hij vormt samen met Bart Kellerhuis de directie van Zecc
Architecten in de rol van Algemeen Directeur en Architect.

Naast zijn werk bij Zecc is Marnix actief als gastdocent op de Academie van Bouwkunst, geeft hij
lezingen en jureert hij bij prijzen/ prijsvragen (BNA gebouw van het jaar 2012, Archiprix 2012,
Architectuurprijs Rotterdam). Hij was tussen 2010 en 2016 lid van de welstandscommissie in
’s-Hertogenbosch.Willem Wopereis
(secretaris)
Vakredacteur
de Architect


Willem Wopereis (1990) studeerde Bouwkunde aan de TU Delft, waar hij in 2016 afstudeerde
op de re-integratie van de kleinschalige maakindustrie in de stad. Tijdens zijn studie liep hij stage
bij de Architect, ZUS en Marlies Rohmer Architects & Urbanists.

Tegenwoordig werkt hij als vakredacteur voor de Architect en verschijnen er maandelijks artikelen
van zijn hand.

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.