Jury Interieur Award
                    

            Een initiatief van SV Collection en de Architect

 


Marcel Abbringh
COO
Stibbe


Marcel Abbringh (1969, Groningen) begon zijn carrière als (register)accountant bij PWC. Na financiële functies bij Schiphol en McKinsey & Co stapte hij over naar algemeen management in de zakelijke dienstverlening. Als Director of Administration bij McKinsey Amsterdam en bestuurslid bij advocatenkantoren Pels Rijcken en Droogleever Fortuijn en sinds 5 jaar bij Stibbe in Amsterdam.


 


David Baars
Partner/Architect
TomDavid Architecten


Na eerder voor zichzelf te hebben gewerkt en als partner/architect te hebben gewerkt bij ASWA architecten, richt David Baars (1966, Gouda) samen met Tom van Odijk in 2008 TomDavid Architecten op. Een decennia volgt waarin wordt er gewerkt aan zeer diverse ontwerpen en ruimtelijke uitdagingen als tentoonstellingen en paviljoens, tijdelijke en mobiele architectuur en urbane interieurs en renovatie projecten.

 
Folkert van Hagen
(voorzitter)
Partner / Owner
GROUP A


Folkert van Hagen (1970) is zijn carrière begonnen bij bureau Erick van Egeraat Associated Architects. In 1997 richt hij samen met Maarten van Bremen en Adam Visser GROUP A op. Een bureau met hoog ambitie niveau en een sterke visie op architectuur; het totaalontwerp. Projecten worden bij GROUP A in de regel begeleid door één van de drie partners. Wel zijn alle drie de partners betrokken bij alle lopende projecten. Tegelijkertijd hebben alle drie de partners hun eigen expertisegebieden.
Daria Scagliola
FotograafDaria Scagliola (Mwanza, 1962) volgde de opleiding fotografie/grafisch vormgeven aan de Akademie voor Beeldende Kunsten Rotterdam. Zij is gevestigd als zelfstandig fotograaf in Rotterdam (1987). Sinds 1992 werkt zij samen met Stijn Brakkee als architectuur-fotografen duo Scagliola Brakkee fotografie.Willem Wopereis
(secretaris)
Architect
HofmanDujardin


Willem Wopereis (Nijmegen, 1990) studeerde Bouwkunde aan de TU in Delft en Berlijn. Hij liep stage bij architectenbureaus Marlies Rohmer en ZUS en tevens bij vakblad de Architect. Hier werkte hij na zijn studie twee jaar als redacteur aan de inhoud en vernieuwing van het platform.
Sinds begin 2018 is hij als architect werkzaam bij HofmanDujardin, waar hij werkt aan uiteenlopende architectuurprojecten.

 

PROJECT INZENDEN >

 

Partners

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.