9 oktober 2017Bekijk alle data in de agenda

Inschrijven

Voor wie is Misset Horeca Academy?

Ben je op zoek naar inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken, gastvrijheid en meer? Wil je in contact komen met ondernemers en specialisten in de branche? Praktische tips en ondernemersinformatie ontvangen, waarmee je direct aan de slag kunt? Dan is Misset Horeca Academy geschikt voor jou!

De Misset Horeca Academy biedt events met verschillende thema's, voor jou én voor je team. Zodat je de thema's kunt kiezen die bij jouw zaak passen.

Misset Horeca Academy

Masterclass Gastbeleving

Laat je tijdens deze eendaagse masterclass onderdompelen in het verhaal van Oostwegel Collection, Inspired Hotels & Restaurants. Hoe hebben zij de 'route' die een gast aflegt, van de intentie om 'iets' te boeken tot 'the day after', ingevuld?. Stap uit je dagelijkse bezigheden en maak ruimte voor nieuwe ideeën en inspiratie. Leer hoe je gasten nog beter kunt bedienen en het imago van je organisatie versterkt.

Lees meer >>

Misset Horeca Foodsafari

Stap samen met andere ondernemers op de fiets voor een inspiratietour door de stad. Bezoek de gaafste horecazaken en spot trends die ook voor jouw onderneming relevant en toe te passen zijn! We organiseren Foodsafari's naar verschillende steden, denk aan Rotterdam en Antwerpen.

Lees meer en ga mee op safari >>

Misset Horeca Mystery Visit

Benieuwd hoe een gast een bezoek aan jouw zaak ervaart? Met een mystery visit krijg je direct inzicht in de prestaties. Een mystery guest bezoekt jouw zaak. Je ontvangt een heldere terugkoppeling, die je samen met de benchmark kunt gebruiken om je onderneming nog succesvoller te maken.

Neem ook je zaak onder de loep >>

Organisatie

Partners

Locatie

De events van de Misset Horeca Academy worden op diverse locaties georganiseerd.

Contact

Heb je vragen over de Misset Horeca Academy of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Over Misset Horeca

Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemende horecaprofessionals.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.